motorsearchdl

دانلود فایل

بررسی و تحقیق-برج خنک کننده (فنی و مهندسی)

دسته بندیفنی و مهندسی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات45
حجم فایل940 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

برج خنک‌کننده یا برج خنک‌کن (به انگلیسی: Cooling tower) وسیله‌ای برای دفع حرارت زاید آب مورد استفاده در چگالنده به جو از طریق تبادل حرارتی با هوا است. برج‌های خنک‌کن معمولاً با تبخیر آب، حرارت ایجاد شده در یک واحد شیمیایی را دفع کرده و سیال سرویس را تا دمای حباب  مرطوب هواپایین می‌آورند؛ البته باید در نظر داشت در برخی از برج‌های خنک‌کن با چرخه بسته که به برج خنک‌کن خشک مشهور هستند، کاهش دمای سیال سرویس صرفاً تا دمایی نزدیک به دمای حباب خشک هوا امکان‌پذیر است.

به عبارت ساده‌تر، برج خنک‌کننده سیستمی است که از آن به جهت خنک سازی آبی در فرآیندهای سردسازی سیستم‌های تهویه مطبوع، پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها و غیره استفاده می‌گردد.

از برج خنک‌کن در سیستم خنک‌کاری واحدهای پالایشگاهی، پتروشیمیایی و سایر واحدهای شیمیایی مشابه، نیروگاه‌های حرارتی و سیستم‌های اچ‌وی‌ای‌سی برای تهویه مطبوع ساختمان استفاده می‌شود. دسته‌بندی برج‌های خنک‌کن بر اساس نوع تماس هوا با آب صورت  می‌گیرد؛ متداول‌ترین گونه‌های برج خنک‌کن بر اساس مکانیزم‌های جابه‌جایی طبیعی و جابه‌جایی اجباری تقسیم‌بندی می‌شوند.

از نظر ابعاد و اندازه، برج‌های خنک‌کن در مدل‌های کوچک پشت‌بامی برای ساختمان‌های مسکونی تا سازه‌هایی غول‌پیکر و هذلولی‌شکل (مانند  برج‌های خنک‌کن نیروگاه‌ها که در شکل‌ها نشان داده شده است) که ارتفاع‌شان در حدود دویست متر و قطرشان در حدود یک‌صد متر می‌رسد، وجود دارند. همچنین نوعی از برج‌های خنک‌کن با شکل مستطیلی با ارتفاع تقریبی چهل متر و طول هشتاد متر نیز وجود دارد. در بیش‌تر موارد از برج‌های خنک‌کن هذلولی‌شکل در نیروگاه‌های هسته‌ای استفاده می‌شود؛ هرچند که در برخی از واحدهای شیمیایی بزرگ و سایر واحدهای  صنعتی نیز از آن‌ها استفاده می‌شود. در مقابل این برج‌های خنک‌کن عظیم‌الجثه که در صنایع خاصی به کار گرفته می‌شوند، اکثریت قریب به اتفاق برج‌های خنک‌کن تجهیزات کوچک هستند که در کنار واحدهای مختلف صنعتی یا مسکونی برای تهویه هوا به کار می‌رود.

 

برج خنک کن (با جریان هوای متقاطع)

تاریخچه

کاربرد برج‌های خنک‌کن به قرن نوزدهم و اختراع چگالنده برای استفاده در موتور بخار برمی‌گردد. در چگالنده‌ها سیال خنک‌کن غالباً آب است؛ به این صورت که آب با گرفتن گرمای بخاری که از خروجی توربین یا پیستون به چگالنده رسیده است، میعان می‌کند. وجود این مرحله در چرخه موتور بخار باعث افت فشار بخار خروجی می‌شود ولی در عوض مصرف بخار و در نتیجه مصرف سوخت را کاهش می‌دهد و هم‌زمان کارایی سیستم را نیز بالا می‌برد. البته باید در نظر داشت که چگالنده‌ها در عمل نیاز به برج خنک‌کن به نسبت بزرگی دارند و در صورت عدم وجود برج خنک‌کن، استفاده از آن‌ها اقتصادی نیست؛ چرا که هزینه‌های فراهم کردن آب بیش از سرمایه ذخیره شده از صرفه‌جویی انرژی می‌شود. فارق از موتورهای آبی که فراهم کردن آب هزینه‌ای برای آن‌ها محسوب نمی‌شود و استفاده از چگالنده بدون برج خنک‌کن امری عادی است، استفاده از چگالنده و برج خنک‌کن موضوعی حساس در صنعت به شمار می‌رود. با آغاز قرن بیستم قوانین و روش‌های فراوانی در زمینه چرخه‌های دارای برج خنک‌کن برای مناطقی که با مشکل کم‌آبی روبه‌رو بودند، طرح‌ریزی شد و احداث برج خنک‌کن را وابسته به نظر شهرداری آن منطقه و کم و کیف منابع آبی آن منطقه کرد. در مناطقی که منابع آبی قادر به فراهم کردن آب برج خنک‌کن هستند، از سیستم حوضچه‌های آبی استفاده می‌شود و در مناطقی که محدودیت منابع دارند، مثل شهرهای بزرگ، از برج‌های خنک‌کن استفاده می‌شود.

این برج‌ها اغلب در پشت بام ساختمان‌ها و یا به صورت سازه‌ای مجزا در کنار ساختمان اصلی قرار می‌گیرند و هوا به کمک فن‌ها و مکانیزم جابه‌جایی اجباری یا به طریق مکانیزم جابه‌جایی آزاد به جو منتقل می‌شود. در کتاب نظام مهندسی ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۱۱۱ مطلبی در این زمینه به این صورت آمده است: «با استفاده از یک پوسته تخت یا دوار از ورقه نازک، لوله دودکش در راستای عمودی تا جای ممکن کوچک تعبیه شود. (ارتفاع ۲۰ تا ۴۰۰ فوت) در پشت بام مجموعه‌ای از تشت‌ها برای پخش شدن آب مورد نیاز چگالنده قرار می‌گیرند و آب به درون آن‌ها پمپ می‌شود. آب درون تشت‌ها بر روی حصیری از جنس چوب به صورت قطره‌ای ریخته می‌شود تا فضای درون برج را پر کند

اجزاء

اجزاء مهم برج خنک کن‌ها عبارتند از:

۱فن (پنکه)

فن‌ها نقش مهمی در خنک سازی دارند و از نوع فن محوری یا سانتریفیوژ می‌باشند.

۲پکینگ‌ها

برای افزایش تبادل حرارتی بین جریان آب و هوا در داخل برج خنک کن از پکینگ‌ها استفاده می‌گردد که با افزایش سطح تماس جریان آب با هوا و همچنین کاهش سرعت جریان آب، در خنک سازی جریان آب نقش مؤثری دارند. پکینگ‌ها بصورت شبکه‌ای بوده و در دو نوع غشایی(Film Packing) و اسپلاش (Splash Packingg)در برج خنک کن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۳حوضچه یا باسین

در قسمت زیرین برج خنک کن قرار دارد و آب خنک شده در آن جمع‌آوری شده و به سمت سیستم‌های سردسازی هدایت می‌شود.

۴قطره گیرها

تیغه‌های قطره گیر برای جلوگیری از پخش ذرات آب و ممانعت از خروج آنها به محیط بیرون از برج خنک کن بکار می‌روند.

جنس ساختاری

برج خنک کن‌ها معمولاً به سه صورت فلزی، فایبر گلاسی و بتنی ساخته می‌شوند.

دسته‌بندی

(برج خنک‌کننده فایبر گلاس طرح مکعبی - برج خنک‌کننده مارلی (ذوذنقه‌ای) - برج خنک‌کننده مارلی (مکعبی)- برج خنک‌کننده مدل سانتریفیوژ - برج خنک‌کننده کانتر فلو فلزی - برج خنک‌کننده گِرد

برج خنک کن‌ها را با توجه به موارد زیر می‌توان دسته‌بندی کرد. البته باید توجه داشت که یک برج خنک کن می‌تواند ترکیبی از هر کدام از دسته‌های زیر باشد و این دسته‌بندی صرفاً برای نشان دادن وضعیت عملکرد برج خنک کن‌ها در حالات زیر می‌باشد:

۱-نیروی محرک جریان هوا

 

تصویر یک برج خنک کن فن دار

برج خنک کن‌ها از لحاظ اینکه نیروی جریان دهنده هوا طبیعی یا مکانیکی باشد به دو دسته تقسیم می‌شوند.

برج خنک‌کن فن‌دار (مکانیکی

در برجهای فن‌دار یک یا چند فن وظیفه به جریان درآوردن هوا را در داخل برج خنک کن دارند. در این نوع تا زمانی که فن روشن است جریان هوا بین محیط داخل برج و بیرون برقرار است همچنین نسبت به برجهای بدون فن فضای کمتری را اشغال می‌کنند. اما مهمترین عیب این نوع صدا و لرزشی است که فن یا فن‌ها ایجاد می‌کنند.

برج خنک کن بدون فن (طبیعی

در برجهای بدون فن جریان هوا بصورت طبیعی ما بین برج و محیط بیرون جابجا می‌شود. از جمله مزایا این دسته می‌توان به مصرف کمتر انرژی الکتریکی، صدای کم، قطعات متحرک کمتر و عدم پاشیدن آب به فضای اطراف و از معایب آن می‌توان به راندمان پایین‌تر و هزینه بیشتر جهت ساخت آن، اشاره کرد.

۲-مکانیسم انتقال حرارت

از نظر شیوه‌های انتقال حرارتی به سه دسته تقسیم می‌شوند.

برج خنک کن مرطوب

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:30 ] [ جمشید راد ]
[ ]

مقایسه های سیستماتیک تفکیک DNA ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی و تصفیه توسط نانوذرات مغناطیسی با کارکرد

دسته بندیمقالات آموزشی و کمک آموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات16
حجم فایل1.382 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نمونه ترجمه
خلاصه
استخراج DNA همیشه یک گام مهم و کلیدی در زمینه تحلیل زیستی برای تشخیص اسید نوکلئیک هدف است. روش استخراج آلی مبتنی بر حلال رایج، سمی و وقت گیر میباشد. در این کار، ما یک مطالعه سیستماتیک از نانوذرات مغناطیسی (MNPs) را به عنوان پروب برای استخراج DNA ژنومی گیاهان GMO گزارش نمودیم. نانوذرات مغناطیسی مختلف با سطح عاملدار با قطر قابل کنترل برای استخراج DNA از گیاهان GMO به طور مستقیم برای تشخیص استفاده شده است. مقایسه سیستماتیک نتایج به دست آمده در شرایط مختلف نشان داده که کربوکسیل تغییر یافته از نانوذرات مغناطیسی با قطر کوچکتر برای استخراج DNA ژنومی مناسبتر هستند.

کلمات کلیدی: تشخیص DNA، استخراج DNA، گروه های عملکردی، ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی، نانوذرات مغناطیسی مغناطیسی.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:30 ] [ جمشید راد ]
[ ]

کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (مقالات آمو

دسته بندیمقالات آموزشی و کمک آموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل335 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نمونه ترجمه
خلاصه
افزایش قابل توجهی در رشد موجودات اصلاح شده ژنتیکی در سالهای اخیر مشاهده شده است. به عنوان یک نتیجه از مقدمه چینی در بازار محصولات زراعی اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته)، قانونی در سراسر جهان برای مقابله با این سوال وضع شده که آیا از آن استفاده شود و یا لیبل گذاری مورد نیاز بر روی محصولات تراریخته و مشتقات آن صورت بگیرد. هدف از این کار شناسایی و کمی سازی سویا تراریخته در محصولات مشتق شده سویا است که در بازار تجاری در فلوریانو، برزیل به فروش میرسد و آن با هدف تجزیه و تحلیل مبتنی بر واکنش زنجیره ای پلیمراز هست. از شصت و دو نمونه پروتئین سویا  ساخته شده و نمونه شیر سویا پودر شده مورد بررسی قرار گرفته، چهل نمونه شامل سویا  (RR) بوده است. تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که تنها دو تا از چهل نمونه RR بالا 1٪ داشته است.

کلمات کلیدی مواد غذایی تراریخته، تجزیه و تحلیل واکنش زنجیره ای پلیمراز،  واکنش زنجیره ای پلیمراز زمان واقعی، محصولات سویا.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:30 ] [ جمشید راد ]
[ ]

موجودات اصلاح شده ژنتیکی و دلیل رشد آن ؟ بررسی انتقادی با شعار در بحث سیاست عمومی GMO در غنا (مقالات

دسته بندیمقالات آموزشی و کمک آموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات35
حجم فایل241 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نمونه ترجمه
چکیده
با استفاده از تجزیه و تحلیل سیاست روایی، ما شعارهای خصمانه سازندگان، در تلاش برای تضعیف و براورد مخالفت با GMOs را به عنوان خطر زیست محیطی و پیش دستی کردن هرچالش برای اعتبار علمی برآورد جبری تکنولوژیکی در بحث سیاسی GMO را در غنا بررسی کردیم. این مطالعه نشان می¬دهد که گفتمان GMO با چارچوب شعاری، قابلیت آسیب پذیری کشاورز خرده پا و حق مورد استفاده در براورد آن را که در تضاد آن ساخته شده، با درخواست تجدید نظر برای راه حل¬های پاسخگو را مشروعیت می¬بخشد. ادعاهای جامعه مدنی، بیان می¬دارد که  GMOs به عنوان یک تبعیض آمیز و به عنوان یک خطر زیست محیطی و بهداشتی به انسان حمله کرده است. دولت و دانشمندان در مقابله با راهبردهای شعاری به امید خنثی کردن یا رد ادعای جامعه مدنی سفارش کردند. به عبارت دیگر، دولت و دانشمندان ادعای اینکه GMO تبعیض آمیز بوده و خطری برای سلامت انسان دارد را حاشا می¬کنند، همچنین فراخوانی برای اقدام به انجام کاری در مورد GMOs را درخواست می¬کنند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:30 ] [ جمشید راد ]
[ ]

نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (مقالات آموزشی و کمک

دسته بندیمقالات آموزشی و کمک آموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات13
حجم فایل493 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

نمونه ترجمه
چکیده

این مقاله به بررسی نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع با نگاه در حال توسعه به یک مدل کلی از نظریه کارشناسان اتحادیه اروپا (EU) در این سطح می پردازد. مهندسی ژن  در سال های اخیر با میزبانی از برنامه های جدید در پزشکی، کشاورزی و سایر رشته ها، پیشرفت های سریعی داشته است.
سابقه مصرف، جنبه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جنبه های دیگر و درک خطر مربوط به این محصولات و تمایل مصرف کنندگان به خرید محصولات تراریخته  (GM) از کشوری به کشور دیگر و همچنین در روند تصمیم گیری آنها متفاوت است.
هدف از این مطالعه بررسی نظر و نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا درگیر در فرایند تصمیم گیری GMO نسبت به استفاده از GMO در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع است. برای حصول این هدف، جنبه های مربوطه با استفاده از پاسخهای یک نظرسنجی که برای استخراج واکنش کارشناسان به روش های مختلف برای استفاده از GMO طراحی شده، تجزیه و تحلیل شده است.
لغات کلیدی : نگرش مصرف کننده، تصمیم گیری، GMO، درک خطر

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ جمشید راد ]
[ ]

کتاب طراحی اجزاء 1 دکتر پورفتاح (مکانیک)

دسته بندیمکانیک
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات154
حجم فایل4.958 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

154 صفحه از کتاب طراحی اجزاء 1 به قلم دکتر پورفتاح

به صورت PDF شامل مباحثی مانند

طراحی برای استحکام استاتیک

طراحی برای استحکام خستگی

جوش

پیچ و مهره

طراحی شافت

فنر های مکانیکی

تمامی حقوق این اثر متعلق به ئکتر پورفتاح می‌باشد و هزینه دریافتی صرفا جهت جمع آوری و آپلود فایل است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پاورپوینت-بهداشت فردی و اهمیت آن (بهداشت عمومی)

دسته بندیبهداشت عمومی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات50
حجم فایل214 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بهداشت فردی 
عبارت است از کلیه فعالیتها و اقداماتی که انسان به طور مسئولانه برای حفظ، تأمین و ارتقاء سلامت خود و در نهایت اطرافیانش انجام می­دهد. این فعالیت­ها و اقدامات شامل مراقبت از اعضاء و اندام­های بدن، مراقبت از پوست، مو، دهان و دندان، تغذیه،ورزش، خواب و استراحت می­باشد.



نتایج بررسی­های نجام شده نشان می­دهد که کاربرد رفتارها و الگوهای صحیح بهداشت و به عبارتی رفتارهای بهداشتی به طور متوسط یازده سال به طول عمر فرد در مقایسه با فردی که نسبت به این رفتارها بی­توجه است خواهد افزود.



در واقع ملاک عمل در بهداشت فردی، ارایه و مسئولیت فردی است که وی را ملزم به رعایت بهداشت و خودداری از عادات غیربهداشتی می­کند. زمینه­ساز انجام رفتارهای بهداشت، شناخت،اگاهی و نگرش صحیح است. اطلاعات و آگاهی­های فرد در زمینه بهداشت فردی در رعایت اصول و موازین بهداشت فردی می­تواند زنجیره­های به وجود آورنده بیماریها مانند کمبودهای غذایی، بیماریهای انگلی، گوارشی و ... را قطع کند و چون همیشه این امکان برای ما وجود ندارد که با همه افراد محیط خود مدت طولانی معاشر باشیم و خوی ذاتی خود را آن طور که هست به آنان نشان دهیم. لذا قضاوتهای این افراد درباره ما اغلب 

از روی ظاهرمان صورت می­گیرد. بدین ترتیب چه غلط و چه درست، ظاهر هر کس در نحوه قضاوت مردم درباره او مؤثر می­افتد پس چه بهتر که به آراستگی ظاهری توجه شود.





ظاهر آراسته به درست ایستادن، درست راه رفتن، تمیز بودن لباس و متناسب بودن آن بستگی دارد. در عین 
حال پاکیزگی پوست، مو، دندان­ها و سایر اعضای بدن نیز در این میان اهمیت به سزا دارد. چون بی­توجهی به آنها سبب بروز بیماریهای مختلفی می­شود که اگر هم واگیر نباشند، لااقل سبب دور شدن مردم از ما خواهند بود.




دقت و توجهی که هر شخصی در نگهداری سلامت و بهداشت خود اختصاص می­دهد بستگی به میزان ارزشی دارد که برای این موضوع قائل است.





انسان اغلب تا هنگامی که از سلامت کامل برخوردار است معمولاً کمتر به موضوع سلامتی توجه داشته و 
نسبت به اهمیت آن بی­تفاوت می­باشد و چشمان او بیشتر متوجه سایر مسایل و مقاصد زندگی است. فقط هنگامی فرصت پیدا می­کند به ارزش واقعی آن پی می­برد. که در چنگال بیماری اسیر گردد. در این موقع است که برای اعاده سلامت خود تقلا و تلاش نموده و با خود می­گوید «راستی سلامتی مهمترین نعمتی است که در زندگی نصیب بشر شده است» و این همان کسی است که تا قبل از ابتلا به بیمرای کمترین توجهی به سلامت و بهداشت خود نداشت.





آری انسان تاچیزی را از دست ندهد، به ارزش آن پی نخواهد برد به عبارت ساده­تر از دست دادن آن چیز سبب می­شود که چشم انسان نسبت به اهمیت و ارزش آن بازتر شود. عده­ای از مردم تصور می­کنند که وقتی در شخص علایم بیماری خاصی پیدا نباشد سالم بوده و بهداشت وی رعایت شده است بدین لحاظ مبنی ارزشیابی بهداشتی را تنها در سالم بودن می دانند
البته سلامتی متضمن بیمار نبودن است ولی سالم بودن چیزی بیشتر از بیمار نبودن است.یک لحظه به جوابی که به احوال­پرسی دیگران می­دهید فکر کنید وقتی کسی از شما می­پرسد«حال شما چطور است» قبل از جواب دادن چه فکری می­کنید؟ آیا گفتن کلمه «خوبم» به این معنی است که در بدن خود دردی احساس نمی­کنید و بیمار نیستید؟ یا آن که منظورتان این است که یک «شمای» دیگر هم علاوه بر بدنتان وجود دارد که خوشحال، 
راضی، خوب است اگر چنین است، پس وجود شما ترکیبی از تن و روان شماست که به هم وابستگی دارند و سلامت یکی در سلامت دیگری مؤثر است به عبارت ساده­تر تأمین بهداشت با حفظ سلامت و بهداشت تن و روان توأماً عاید می­گردد. و عدم ابتلا به بیماری یا ناتوانی و نقص عضو دلیل بر سلامت و بهداشت نیست بلکه سلامت روانی نیز همراه با سلامت جسمانی در تکمیل بهداشت باید منظور گردد.





در مقابل کسانی که نسبت به مسایل بهداشت بیگانه بوده و یا توجه کمتری به آن دارند و افرادی نیز 
وجود دارند که نهایت دقت در بهداشت خود به عمل می­آورند این افراد دارای قدرت وکارایی بیشتری بوده، خوب می­اندیشند و با حوصله زیاد و رفتار پسندیده با دیگران معاشرت می­نمایند. شما علایم سلامت کامل را در چهره و رفتار آنها به خوبی تشخیص می­دهید.تمامی اعضای بدن آنان دارای شرایطی است که لازمه یک فرد سالم می­باشد و سلامتی رادر گفتار و کردار این افراد که با قدرت، پر حوصله، خونسرد و شاد هستند می­توان 
تشخیص داد.

هر کس بامراعات بهداشت قادر است از لحاظ جسمانی , روانی و اجتماعی در وضع مناسبی قرار گرفته و وظیفه ای را که نسبت به خود و افراد خانواده و جامعه خود دارد به خوبی ادا کند

  • سلامتی‌ چیست‌ ؟

عبارتست‌ از رفاه‌ کامل‌ جسمی‌، روانی‌ و اجتماعی‌، نه‌ فقط‌ نبودن‌ بیماری‌ و معلولیت‌، شخص‌ سالم‌ کسی‌ است‌ که‌ علاوه‌ بر سلامت‌ جسم‌ از سلامت‌ روان‌ نیز برخوردار بوده‌ و از نظر اجتماعی‌ و روحی‌ در آسایش‌ باشد.

  • بهداشت‌ چیست‌ ؟

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ جمشید راد ]
[ ]

اثر استریوسکوپی (فنی و مهندسی)

دسته بندیفنی و مهندسی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات24
حجم فایل1.357 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقاله انگلیسی 24 صفحه با موضوع اثر استریوسکوپی

Stereoscopy – Fooling the Brain into Believing There is Depth in a Flat Image

Anders Johansson June 2009

تمام حقوق این اثر متعلق به Anders Johansson میباشد و هزینه صرفاً برای آپلود در نظر گرفته شده است

با ارسال تیکت به پشتیبانی سایت در صورت نیاز ؛ فایل ورد نیز برای شما ارسال میشود

--------------------------------مطالب---------------------------

Stereoscopy – Fooling the Brain into Believing There is Depth in a Flat Image
 
By
 
Anders Johansson
 
 
 
Department of Mathematics, Nature and Computer Science University of Gävle
 
S-801 76 Gävle, Sweden
 
Email: plu04ajs@student.hig.se
 
 
Abstract
 
Stereoscopy is a technique that can create an illusion of depth in a flat image. There are many different methods to do this, and here is explained some of the most common and popular ways, with a bigger focus on the anaglyphic method. Since stereoscopy is an old technique, the discovery of it by Charles Wheatstone is explained briefly. In Autodesk Maya 2009, a new stereoscopic plug-in was included which makes the creation of stereoscopic imagery easier. An animated project is made during the course of this research which takes advantage of and tests the functions of the new plug-in. The main purpose of the project is to create a stereoscopic movie which utilized the anaglyph stereoscopic technique. The result is rendered stereoscopic material that is edited with Adobe Premiere Pro to create anaglyphic imagery and a full color alternative using the Infitec technique. Keywords: stereoscopy, anaglyph, stereo, Maya 2009, plug-in, stereoCamera, Interaxial Separation, Zero Parallax
 
             
          
 
 
Table of Contents 1 Introduction .............................................................................................................. 1

1.1 Purpose ............................................................................................................................ 1

2 Stereoscopy ............................................................................................................... 1

2.1 History ............................................................................................................................. 2

2.2 Different techniques ........................................................................................................ 3

2.2.1 Common methods.................................................................................................. 3

2.2.2 Anaglyph method .................................................................................................. 6

3 The project ............................................................................................................... 8

3.1 Planning ........................................................................................................................... 9

3.2 Modeling ....................................................................................................................... 11

3.3 Preparing to animate ...................................................................................................... 14

3.3.1 Stereo .................................................................................................................. 16

3.3.2 Stereo Adjustments .............................................................................................. 17

3.3.3 Stereo Display Controls ...................................................................................... 17

3.4 Animating ...................................................................................................................... 18

3.5 Rendering ...................................................................................................................... 19

3.6 Post-production ............................................................................................................. 19

3.7 Result ............................................................................................................................. 20

4 Discussion and Conclusion .................................................................................... 21

References ................................................................................................................... 23

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:29 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پاور پوینت بازرسی فنی با استفاده از آزمونهای غیر مخرب (فنی و مهندسی)

دسته بندیفنی و مهندسی
فرمت فایلppt
تعداد صفحات52
حجم فایل8.993 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت آموزشی پاورپوینت بازرسی فنی با استفاده از آزمونهای غیر مخرب

52 صفحه فارسی با تصاویر و توضیح کامل

آموزش مسائلی از قبیل

انواع سیستم های بازرسی

تفاوت DT و NDT

روش های متداول NDT از قبیل

بازرسی چشمی Visual Test                                                                         ( VT )

بازرسی با مایعات نافذ Liquid Penetrant Test                                               ( PT )

بازرسی با ذرات مغناطیسی Magnetic Particle Test                                         ( MT )

بازرسی رادیوگرافی Radiographic Test                                                         ( RT )

بازرسی با امواج اولتراسونیک Ultrasonic Test                                                   ( UT )

بازرسی با جریان گردابی Eddy Current Test                                                   ( ET )

بازرسی با انتشار امواج صوتیAcoustic Emission Test                                   ( AET )

با توضیح کامل

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:28 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پاورپوینت جوشکاری (فنی و مهندسی)

دسته بندیفنی و مهندسی
فرمت فایلppt
تعداد صفحات15
حجم فایل8.108 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کامل جوشکاری

پاورپوینت 15 صفحه ای جوشکاری

شامل مباحثی مانند

انواع جوشکاری

ابزارهای لازم

خطرها و مشکلات احتمالی

ایمنی در جوشکاری

به همراه تصاویر و با توضیح کامل

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ يکشنبه 17 دی 1396 ] [ 13:27 ] [ جمشید راد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 صفحه بعد