motorsearchdl

دانلود فایل

دانلود پاورپوینت اسیدهای آمینه (تربیت بدنی)

دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات78
حجم فایل3.082 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت اسیدهای آمینه

این فایل شامل 4 بخش  اصلی می باشد

Ø      1.ساختار

Ø      2.تقسیم بندی

Ø      3.خصوصیات

Ø      4.کارکرد در بدن

 

برخی عناوین اسلایدها

ساختار اسیدهای آمینه

اسیدآمینه آلفا

اسیدهای آمینه

انواع مختلف تقسیم بندی اسید های آمینه

تقسیم بندی اسیدهای آمینه پروتئینی

اسیدآمینه های  ضروری

اسیدآمینه های نیمه ضروری

ضروری یا غیرضروری بودن اسیدآمینه ها در بدن به شرایط مختلف زندگی بستگی دارد

اسیدآمینه های ویژه

 اسیدهای آمینه دی آمین

valine

lysine

arginin

Alanine

اسیدآمینه های غیر استاندارد

بیماری متابولیك مربوط به كاتابولیسم فنیل آْنالین

فنیل كتونوری

بیماری های مربوط به كاتابولیسم گلیسین

تیروزین

آرژنین

گلوتامات و تریپتوفان

سیستین لیزینوری(سیستینوری)

دو مکانسیم اصلی جهت انتقال آمینو اسید ها وجود دارد

سنتز آمینو اسید های غیر ضروری

تجزیه آمینو اسید ها در دو گروه صورت  می گیرد

متابولیسم آلفا اسیدآمینه ها

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:15 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پروپوزال معرفی اصول و روند ارزیابی دکل‌های حفاری (عمران)

دسته بندیعمران
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات30
حجم فایل119 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پروپوزال معرفی اصول و روند ارزیابی  دکل‌های حفاری

 

هرگونه استفاده برای نمره و یا ارائه مستقیم به استاد مورد تایید ما نمی باشد و شرعا و اخلاقا کار درستی نمی باشد لطفا از این پروژه برای آموزش و نمونه تحقیق استفاده شود.

بیان مسئله

  دكل‌های حفاری از جمله ابزارآلاتی هستند كه می‌توانند سهم بسزایی در صنعت نفت ایفاء کنند. این درحالی است که طی سالیان متمادی دستخوش تغییرات و تكامل بسیاری شده اند و باعث گشته است تا امروزه انواع عملیات‌های مختلف و پیچیده حفاری با دقت بسیار بالا در نقاط گوناگون انجام پذیر باشد. از آنجایی‌که عملیات حفاری یکی از پرهزینه‌ترین فعالیت‌های بخش صنعت نفت محسوب می‌شود، هرگونه فعالیت و اقدام لازم به منظور استفاده بهینه و علمی از امکانات موجود درجهت کاهش هزینه‌ها امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌گردد. بدین منظور سعی شده است به ابعاد مختلف فعالیت دکل‌ها و عوامل تأثیرگذار در  و راندمان دکل‌های حفاری پرداخته شود.  از عوامل اصلی که در این راستا می‌توان به آنها اشاره کرد، عبارتند از: زمان‌های از دست رفته، زمان‌های جابه جایی و سرعت حفاری دکل‌ها، که این عوامل می توانند به عنوان شاخص‌های اصلی ارزیابی در نظر گرفته شده و درش نهایت عملكرد هر دكل با توجه به برنامه‌های پیش‌بینی شده و زمان‌های انتظار مورد بررسی قرار گیرند. بی شك عوامل زیادی در عملكرد دكل های حفاری اعم از عوامل فنی، اقتصادی و سیاسی می تواند تاثیر فراوانی در این زمینه داشته باشد. این تحقیق با هدف معرفی اصول و روند ارزیابی  دکل‌های حفاری  به بررسی این عوامل وارزیابی آن می پردازد.

هدف اصلی:

معرفی اصول و روند ارزیابی  دکل‌های حفاری

اهداف فرعی:

بررسی و معرفی انواع دکل های حفاری

بررسی کارکرد دکل های حفاری

ارزیابی فعالیت مؤسسات مربوط داخلی جهت ساخت این دکل ها

 

دكل: دكل عبارت است از چهار پایه فولادی كه بر روی كامیون یا چهار چرخ حامل دستگاه حفاری نصب گردیده و در موقعی كه دستگاه را باید جابجا نمود به حالت افقی در روی دستگاه حفاری قرار می گیرد و در زمانی كه عملیات حفاری باید انجام شود با استفاده از كابل‌های مربوط بحالت عمودی بر روی زمین استقرار داده می شود. نقش دكل در امر حفاری بسیار مهم بوده و نقطه آویز كلیه ابزارهای حفاری از جمله مته و گل كش می باشد.بدین معنی كه كابل‌های مربوط به ابزارهای فوق از نقطه منتهی الیه فوقانی دكل كه سه قرقره نصب شده است عبور می نماید و در واقع نقطه آویز كلیه وسائل و ابزارهای حفاری و عبور كلیه كابل‌ها می باشد.

حفاری: عبارت است از خرد كردن و كندن مواد تشكیل دهنده زمین و خارج نمودن آنها ازمحیط عمل  مقصود از حفاری شناسایی و یا بهره برداری درسه فاز مختلف زمین ، یعنی گاز ، مایع و جامد می باشد.

فهرست مطالب پروپوزال

بیان مسئاله

اهمیت و ضرورت تحقیق

مرور ادبیات

جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

اهداف تحقیق

سوالات

فرضیه ها

تعاریف

روش تحقیق

متغیرهای مورد بررسی

شرح کامل روش (میدانی، كتابخانه ‏ای) و ابزار

جامعه و نمونه آماری

روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:14 ] [ جمشید راد ]
[ ]

تحقیق راه لاغر شدن (تغذیه)

دسته بندیتغذیه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات34
حجم فایل49 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فرمت ورد34 صفحه


2- كافئین اسیدهای چرب را آزاد می‌كند و شما می‌توانید راحت‌تر چربی بسوزانید. پلی فنل موجود در چای سبز در كنار كافئین، موجب افزایش سوخت كالری می‌شود (البته اگر فشارخون بالا دارید این نكته را نادیده بگیرید.)

3 - از روغن زیتون استفاده كنید. این روغن هم سالم‌تر است هم موجب می‌شود غذای كمتری مصرف كنید.


4 - كم‌آبی بدن می‌تواند متابولیسم شما را تا 3درصد كندتر كند. یعنی اگر 70 كیلو وزن داشته باشید، حدودا روزانه 45‌كالری كمتر خواهید سوزاند. به عبارت دیگر، سالی 2200 گرم بیشتر چاق می‌شوید. پس آب كافی بنوشید.

5 ‌ - حالا كه صحبت از آب شد، بدنیست یك بطری تهیه كنید و برای هنگامی كه از منزل خارج می‌شوید آن را پر از آب كنید تا همیشه آب كافی در دسترس داشته باشید.

6 - هویج، كرفس، سیب‌زمینی را به جای رنده كردن، به قطعات بزرگ‌تر خرد كنید. این كار باعث می‌شود مدتی را صرف جویدن كنید و مقدار كمتری را بخورید.
7- به یاد داشته باشید كه شما می‌توانید روزانه تا 700 كالری انرژی بسوزانید

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:14 ] [ جمشید راد ]
[ ]

دانلود پروژه امنیت شبکه (کامپیوتر و IT)

دسته بندیکامپیوتر و IT
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات92
حجم فایل178 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فرمت ورد92صفحه

مقدمه

چنانچه به اهمیت شبكه های اطلاعاتی(الكترونیكی)و نقش اساسی آن از آینده پی برده باشیم،اهمیت امنیت این شبكه مشخص میگردد.اگر امنیت شبكه برقرار نگردد،مزیت های فراوان آن نیز به خوبی حاصل نخواهد شد و پول و تجارت الكترونیك،خدماتبه كاربران خاص،اطلاعات شخصی،اطلاعات عمومی و نشریات الكترونیك همه وهمه در معرض دستكاری و سوء استفادههایمادی و معنوی هستند. همچنین دستكاری اطلاعات - به عنوان زیر بنای فكری ملت ها توسط گرو هایی سازمان دهی شده بین

المللی،به نوعی مختل ساختن امنیت ملی و تهاجم علیه دولت ها و تهدیدی ملی محسوب می شود .برای كشور ما كه بسیاری ازنرم افزارهای پایه از قبیل سیستم عامل و نرم افزارهای كاربردی و اینترنتی ،از طریق واسطه و شركت های خارجی تامین میشود،بیم نفوذ از طریق راهای مخفی وجود دارد. در آینده كه بانكها و بسیاری از نهادهای و دستگاها ی دیگر از طریق شبكهبه فعالیت می پردازند،جلو گیری از نفوذ عوامل مخرب در شبكه به صورت مسئله استراتژیك در خواهد آمد كه نپرداختن به آنباعث ایراد خساراتی خواهد شد كه بعضا جبران ناپذیر خواهد بود.چنانچه یك پیغام خاص،مثلا از طرف شركت مایكرو سافت،بهكلیه سایتهای ایرانی ارسال می شود و سیستم عامل در واكنش به این پیغام سیستم ها را خراب می كنند و از كار می اندازند نكته ی جالب اینكه بزرگترین شركت تولید نرم افزارهای امنیت شبكه،شركت چت پوكینگ است كه شعبه ی اصلی آن دراسرائیل است.مسئله ی امنیت شبكه برای كشورها ،مساله ای استراتژیك است،بنابراین كشور ما نیز باید به آخرین تكنولوژیهای امنیت شبكه مجهز شود و از آن جایی كه این تكنولوژیها به صورت محصولات نرم افزاری قابل خریداری نیستند،پس بایدمحققین كشور این مهم را بدست آورند و در آن فعالیت نمایند.

امروزه اینتزنت آنقدر قابل دسترسی شده كه كه هر كس بدون توجه به محل زندگی ،ملیت شغل و زمان می تواند به آن راه یابد واز آن بهره ببرد .همین سهولت دسترسی آن را در معرض خطراتی چون گم شدن ،ربوده شدن مخدوش شدن یا سوء استفاده از اطلاعات موجود در آن قرار می دهد.اگر اطلاعات در آن بر روی كاغذ چاپ شده بود و در قفسه ای در اتاق های محفوظ اداره مربوطه نگه داری می شد،برای دسترسی به آن افراد غیر مجاز  می بایست از حصاره های مختلف عبور می كردن،اما امروزه چند اشاره به كلید های رایانه ای برای آن كافی است.

 

فهرست

عنوان                                                                                                       صفحه

شبكه و انواع آن  ................................................................................................................................... 10

مبانی امنیت اطلاعات .......................................................................................................................... 12

اصول مهم امنیت اطلاعات .................................................................................................................. 13

مراحل اولیه ایجاد امنیت در شبكه ...................................................................................................... 14

انواع حملات در شبكه های كامپیوتری ............................................................................................... 22

نمونه ای از حمات اینترنتی توسط نامه های الكترونیكی ..................................................................... 34

رمز نگاری ............................................................................................................................................ 39

بالا بردن امنیت شبكه  خانگی .............................................................................................................. 44

به نرم افزارهای امنیتی خود اطمینان دارید؟ ...................................................................................... 45

مقدمه ی بر فایروال ............................................................................................................................. 49

فاروال چه كار می كند ؟ ...................................................................................................................... 50

چه نوع فایروال هایی وجود دارد؟ ....................................................................................................... 50

نحوه ی پیكر بندی بدنه ی یك فایروال به چه صورت است؟ ........................................................... 51

انواع فایروال ......................................................................................................................................... 52

موقعیت یابی فایروال ............................................................................................................................ 54

خلاصه فصل دوم .................................................................................................................................. 56

نتیجه گیری .......................................................................................................................................... 56

كاربرد پراكسی در امنیت شبكه (1) .................................................................................................... 58

پراكسی چیست؟ .................................................................................................................................. 58

پراكسی چه چیزی نیست؟ ................................................................................................................... 58

پراكسی با STATEFUL PACKET FILTERتفاوت دارد ....................................................... 59

پراكسی های APPLICATION GATEWAYS ....................................................................... 60

كاربرد پراكسی در امنیت شبكه(2و3) ................................................................................................ 61

برخی انواع پراكسی .............................................................................................................................. 61

SMTP PROXY.............................................................................................................................. 61

كاربرد پراكسی در امنیت شبكه (3) .................................................................................................... 63

HTTP PROXY .............................................................................................................................. 63

FTP PROXY .................................................................................................................................. 64

DNS PROXY ................................................................................................................................ 64

خلاصه فصل سوم.................................................................................................................................. 66

نتیجه گیری .......................................................................................................................................... 66

IDSها و كلیات .................................................................................................................................... 69

IDS ..................................................................................................................................................... 69

NETWORK IDS (NIDS) ......................................................................................................... 70

HOST-BASED IDS (HIDS) .................................................................................................. 70

IDSچیست؟ ....................................................................................................................................... 71

IDSچگونه كار می كند؟ ..................................................................................................................... 72

خلاصه فصل چهارم .............................................................................................................................. 73

نتیجه گیری .......................................................................................................................................... 74

راههای نفوذ به شبكه های كامپیوتری ................................................................................................. 76

انواع حملات هكرها .............................................................................................................................. 77

فصل پنجم

راههای نفوذ به شبكه های كامپیوتری

انواع حملات هكرها

آدرس ماشین . آدرس زیر شبكه.آدرس شبكه

نكاتی لازم در مورد پروتكل TCP(((...

راههای نفوذ

  • جعل اطلاعات:

حمله Ping of Death:

حمله از نوع Jolt:

حمله نوع Smurf :

  • ویروسها:
  • اسبهای تراوا:
  • درب های پشتی:
  • Rootkit:

نتیجه گیری

منابع

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:14 ] [ جمشید راد ]
[ ]

تحقیق ایمنی در برق (برق،الکترونیک،مخابرات)

دسته بندیبرق،الکترونیک،مخابرات
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات21
حجم فایل25 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فرمت ورد 21 صفحه

ایمنی برق عمومی

            در صنعت برق اگر ایمنی رعایت نشود ، خطر برق گرفتگی حتمی است. بنابراین قبل از دست زدن به سیم یا ادوات برقی جهت تعمیر و یا هر گونه بازرسی بایستی حتماً جریان برق در مدار قطع بوده و مطمئن باشید كه جریان برق وجود ندارد و آزمایش وجود یا عدم وجود جریان برق توسط فازمتر صورت میگیرد.

جریان برق :

جریان برق را با واحد امپر نشان می‌دهند كه بر دو نوع می‌باشد:

1. جریان مستقیم(DC) : جریان برق حاصل از ژنراتورها و باطری ها از این نوع می‌باشد.

2. جریان متناوب (AC):جریان برق شبكه شهری از این نوع می‌باشد.

ولتاژ برق :

            اندازه گیری فشار الكتریكی رابا ولت نشان می‌دهند كه در صنعت به سه دسته زیر تقسیم می شود:

1. ولتاژ بالا كه از 650 ولت به بالا می‌باشد.

2. ولتاژ متوسط كه بین 250 تا 650 ولت می‌باشد.

3. ولتاژ پائین كه از 250 ولت كمتر است.

توضیح : ولتاژ پائین از نظر ایمنی ولتاژ زیر 25 ولت می‌باشد.

مقاومت الكتریكی :

            مقاومت در برابر جریان الكتریسیته را مقاومت الكتریكی گویند و واحد اندازه گیری آن اهم می‌باشد.جدول زیر مقاومت بدن انسان را در مقابل جریان الكتریسیته نشان می‌دهد.

مقاومت بر حسب اهم

اجزای بدن

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:14 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پروژه سیستم اطلاعات مدیریت و كاربرد آن در برنامه ریزی تولید شركت تولیدی مهپا (مدیریت)

دسته بندیمدیریت
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات102
حجم فایل110 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فرمت ورد 102 صفحه

سیستم های اطلاعاتی مدیریت Mis چیست ؟

برای MIS هیچ تعریف جامعی كه مورد قبول همگان قرار گرفته باشد وجود ندارد و آنچه كه بدین عنوان موجود است ، انعكاسی است از تأكیدات و پیش داوریهای نویسنده ای خاص .

واژه MIS تقریباً با كامپیوتر كه بر پایه پردازش داده ها بنا شده مترادف گردیده و در حقیقت كتابهائی كه تحت عنوان MIS وجود دارد اختصاصاً دارای رئوس مطالبی چون آنالیز سیستمها ، طراحی بایگانی و سایر تراكنشهای تكنیكی مختلف بر اساس سیستمهای كامپیوتری می باشد . این تأكیدات باعث جهت یافتن و بوجود آمدن تعریفی برای MIS توسط كلی ( KELLY ) بشرح زیر گردید: سیستمهای اطلاعاتی مدیریت عبارتست از كوششهای انسانی با استفاده از ابزار كامپیوتری جهت جمع آوری ، نگهداری ، بازیابی اطلاعات با بهره گیری از سیستمهای ارتباطی به منظور مدیریت مطلوب فعالیتهای سازمان .

فهرست مطالب

عنوان                                                                                 صفحه

بخش اول : سیستم‌های اطلاعاتی                                   

مقدمه                                                                                 1

فصل اول: سیستمهای اطلاعات مدیریت                                      

ـ نگاهی كلی به سیستمهای اطلاعات مدیریت                                   6

ـ سیستمهای اطلاعات مدیریت چیست؟                                         6

ـ دانش و اطلاعات مورد نیاز                                                      9

ـ طبیعت داده‌ها، اطلاعات و ارتباطات                                            11

ـ مدیریت اجرایی و سطوح آن                                                    12

ـ ماهیت برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیی و تكنیكهای قابل دسترسی آن             14

فصل دوم: سیستمهای اطلاعاتی و سازمان                                    

ـ سیستمهای اطلاعاتی و سازمان                                                  17

1) سیستمهای اطلاعاتی بر اساس وظایف مختلف سازمان                     21

2) سیستمهای اطلاعاتی بر اساس عملیات و ساختار مدیریتی سازمان        22

ـ سیستم پردازش تراكنشها                                                         23

ـ سیتسم‌های اطلاعاتی مدیریت                                                   24

ـ سیستم گزارش‌های مدیریت                                                     28

ـ سیستم اطلاعات پشتیبانی تصمیم‌گیری                                         29

ـ سیستم اطلاعاتی مدیریت سطح بالا                                             29

3) سیستمهای اطلاعاتی بر اساس صورت فیزیكی آنها                         30

ـ اجزای فیزیكی سیستم                                                            30

ـ وظایف پردازشی سیستم                                                         31

فصل سوم: مدیریت اطلاعات                                                   

ـ مدیریت اطلاعات                                                                 33

ـ اهمیت مدیریت اطلاعات                                                        36

ـ دانش MIS                                                                         36

ـ مدیر و سیستم                                                                     37

ـ سیستم اطلاعات مدیریت                                                        38

ـ تعریف MIS                                                                       38

ـ اجزای MIS                                                                        43

ـ مدلی از MIS                                                                      44

ـ ایجاد MIS                                                                         47

ـ مسئولیت مدیریت در مورد MIS                                                49

بخش دوم: بررسی سیستم برنامه‌ریزی تولید                       

فصل چهارم: سیستم برنامه‌ریزی تولید                                         

ـ گذری بر سیستمهای برنامه‌ریزی تولید                                          52

ـ زیر سیستم ورودی                                                               54

ـ زیر سیستم خروجی                                                              55

ـ سیستم اطلاعات حسابداری                                                     55

ـ زیر سیستم‌های مهندسی صنایع                                                  57

ـ زیر سیستم هوشمند تولید                                                        58

ـ اطلاعات مربوط به كارگران تولید                                               58

ـ سیستمهای رسمی                                                                 59

ـ سیستمهای غیر رسمی                                                            60

ـ اطلاعات مربوط به تأمین كنندگان                                               60

ـ زیرسیستم انبارداری                                                              62

ـ اهمیت سطح كالاهای موجود                                                    62

ـ هزینه نگهداری                                                                    62

ـ هزینه خرید                                                                        63

ـ زیرسیستمهای كیفیت                                                             64

ـ زیرسیستم هزینه                                                                   64

فصل پنجم: سیستم اطلاعاتی تولید                                             

ـ چگونه مدیریت از سیستم اطلاعاتی تولید بهره می‌گیرند                      66

ـ سیستمهای اطلاعاتی و تكنولوژی اطلاعات                                    67

ـ یك سیستم اطلاعاتی چیست؟                                                  67

ـ سیستمهای اطلاعاتی متعارف و غیر متعارف                                   67

ـ یك سیستم اطلاعاتی مبتنی بر كامپیوتر چه نوع سیستمی است               68

ـ ساختار و تركیب بندی سیستمهای اطلاعاتی                                   70

ـ دسته‌بندی سیستمهای اطلاعاتی                                                  70

ـ دسته‌بندی بر اساس ساختار سازمانی                                            71

ـ دسته بندی اطلاعات بر اساس عملكردشان                                    72

ـ دسته بندی اطلاعات بر اساس نوع خدمتی كه ارائه می‌كنند                   72

ـ انواع عمده سیستمهای اطلاعاتی                                                 73

ـ سیستم اطلاعات مدیریت دانش                                                 73

ـ سیستمهای اطلاعاتی پردازش امور اداری و كاربردی                         74

ـ سیستمهای اطلاعاتی مدیریتی                                                   75

ـ معماری اطلاعات                                                                 76

ـ سیستمهای پایه‌گذاری شده بر اساس وب                                      77

ـ اینترنت                                                                            78

ـ اینترانت                                                                            78

ـ اكسترانت                                                                          79

فصل ششم : بررسی وضعیت برنامه‌ریزی تولید شركت مهپا               

ـ بررسی وضعیت فعلی سیستم برنامه‌ریزی تولید                               81

شركت مهپا با سیستم برنامه‌ریزی تولید ساخت یافته           

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:14 ] [ جمشید راد ]
[ ]

تحقیق فلسفه های معاصر تربیت اخلاقی (روانشناسی و علوم تربیتی)

دسته بندیروانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات24
حجم فایل76 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چكیده

 در این مقاله، پیشینه و اصول مفروضه چهار رویکرد معاصر تربیت اخلاقی مورد بررسی قرار می‏گیرد. این رویکردها به ترتیب عبارتند از: رویکرد تبیین ارزش‏ها، شناختی ـ رشدی، شناختی ـ تحلیلی و سنتی. هر یک از این رویکردها در پنج مرحله به بحث گذاشته می‏شوند: 1. قلمرو و محدوده تربیت اخلاقی؛ 2. روش‏های عملی تربیت اخلاقی؛ 3. زمینه فلسفی رویکرد؛ 4. زمینه‏ی روان‏شناسی رویکرد؛ 5. نقاط قوت و ضعف رویکرد.

 مقدمه

 تربیت اخلاقی فعالیتی است که باید از دو نوع مطالعه نظری به دست آید و حاصل آن در عمل به‏کار گرفته شود. از یک سو، مفهوم اخلاق، قلمرو فلسفه از لحاظ سنتی، هدف تربیت اخلاقی را تعیین می‏کند. بدون تردید یک نظریه تربیت اخلاقی به‏شدت بر شناخت و آگاهی از فرد و اخلاق مبتنی خواهد بود. از سوی دیگر، مباحث مربوط به طبیعت و تحول انسان در روان‏شناسی مشخص می‏کند که چگونه انسان می‏تواند فاعل اخلاقی شود و مطابق با معیارهای معین فلسفه اخلاق بیندیشد و عمل کند. بالاخره، تربیت کاری است که این داده‏های نظری را به حیطه عمل می‏کشاند و برنامه، روش و شیوه‏ها را تعیین کرده، ارتباط آن را با عوامل رشد اخلاقی مطلوب مورد بررسی قرار می‏دهد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:13 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پاورپوینت بررسی پردازنده های INTEL و AMD (کامپیوتر و IT)

دسته بندیکامپیوتر و IT
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات24
حجم فایل295 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

Intel دو نوع پردازنده بر اساس دو نوع معماری متفاوت NetBurst و Core 2 روانه بازار کرده است.

 

بر اساس معماری قدیمی­تر NetBurst چهار خانواده پردازشی Pentium4، PentiumD، PentiumEE و CeleronD طراحی و تولید شده‌اند.

Core 2 Duo

پردازنده‌های Core 2 Duo نسبت به CoreDuo از برتریهایی چون فرکانس بالاتر، L2 Cache بیشتر (۴ مگابایت) و قابلیتهای ۶۴ بیتی برخوردارند. سری های مختلف این پردازنده در جدول زیر موجود است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:13 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگو(با ظرفیت بسته بندی 1800 تن میگوی فرآوری شده در سال) (کارآفری

دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات43
حجم فایل736 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

- 1 مقدمه :

بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهمئ برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، چنانچه از واژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فرآورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتاً خروج مواد با ارزش غذایی از چرخه مصرف می گردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی، میگو و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش می تواند در تأمین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت آبزیان دارای کلسترول غیر مضر می باشد.

لیکن این مواد غذایی بسیار حساس و سریع الفاسد است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول می توانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرف کنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی میگو به ظرفیت یکهزارو هشتصد تن در سال مد نضر ارائه دهندگان طرح می باشد.

بسته بندی میگو پس از فرایند حذف سر و دم و در دو نوع بسته های یک کیلوگرمی خالص با پوشش سلفون و کیوم و همچنین جعبه های دو کیلوگرمی همراه با یخ (با وزن خالص یکهزار گرم) انجام می پذیرد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی میگو از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی ناشی از فرایند فراوری حذف سر و دم محابه می گردد و ضایعات آن که در تهیه خوراک دام به کار می رود نیز به صاحبان کالا عودت می گردد.

علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است، با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نبرو های ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

فرآوری و بسته بندی میگو، با ظرفیت بسته بندی 1800 تن میگوی فرآوری شده در سال

 

محل اجرا :

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

به دلیل فوایدی که میگوی سالم و بسته بندی شده دارد از جمله:

گوشت گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی و میگو جزو غذاهای با پروتئین بالا محسوب می شوند كه معمولا نیاز پروتئینی بدن باید توسط آنها تأمین شود.


همچنین میزان كلسترول در 100گرم میگو حدود دوسوم میزان كلسترول در یك تخم مرغ 50گرمی است.

یعنی در وزن مساوی، میزان كلسترول میگو یك سوم كلسترول تخم مرغ است. با این تفاوت كه در میگو، میزان اسید چرب اشباع كه برای سلامتی مضر است صفر است كه می تواند به كاهش كلسترول خون كمك كند.

بر اساس تحقیقاتی كه در دانشگاه راكفلر آمریكا صورت گرفته و به تأیید انجمن متخصصان قلب آمریكا رسیده و در مجله نظام پزشكی ایران نیز به ثبت رسیده است. كلسترول موجود در میگو باعث افزایش كلسترول خون نمی شود و اصولا آن چه كه علت اصلی افزایش كلسترول خون است، اسیدهای چرب اشباع به شمار می روند.

میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و آهن دارد كه به ویژه برای كودكان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.

نكته قابل توجه دیگر این كه در غذاهای دریایی به دلیل كمتر بودن بافت پیوندی به نسبت سایر غذاهای گوشتی، گوشت آنها نرم تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت مشخص می شود. به همین دلیل غذاهای دریایی و از جمله میگو برای افراد مسن كه به دلیل وضعیت دهان و دندان كمتر قادر به جویدن و هضم غذا هستند بسیار مفید است.

در ارتباط با اندازه میگو توضیح این كه بر خلاف تصور عامه میگوهای درشت یا به اصطلاح شاه میگو به دلیل مسن بودن میگو و سفت شدن عضلات آنها و به زبان دیگر پیر شدن آنها در مقایسه با میگوهای كوچكتر، خوشمزه نیست و در میگو نیز مانند سایر جانوران مثل مرغ، گاو و گوسفند نوع كوچكتر آن خوشمزه تر است، دلیل اصلی تفاوت قیمت در میگوهای ریز و درشت درصد ضایعات آن است. و همچنین با توجه به خودکفایی این محصول در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به این محصول با توجه به این که بسته بندی و عرضه میگو می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید این طرح را انتخاب نمودم.

 

 

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، سلامت جسمانی افراد جامغه با مصرف آبزین از جمله میگو تأمین می شود، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 47 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

میگو جانورى آبزى از خانواده سخت پوستان است كه به طور عمده در آب هاى گرم بین ۱۸ تا ۳۸ درجه سانتیگراد زندگی می كند و برخی از گونه های آن نیز در آب های سرد و شیرین یافت می شوند و به منظور تولید گوشت در محیط هاى مصنوعى نیز پرورش داده مى شود. كه این موضوع نیز در كشور ما از حدود 15 سال پیش عملی گردیده و میگوهای تولیدی عمدتا" در بازارهای جهانی و بخشی نیز در داخل كشور توزیع می گردد.

در ایران میگوهای خوراكی آب شور در دریای عمان و خلیج فارس زندگی می كنند. این آبزی كفزی است و به همین دلیل در نواحی نسبتا"كم عمق یافت می شود. این نوع میگو را دریایی می نامند. كه به وسیله لنج و كشتی با تورهای ویژه صید شده و به ساحل حمل می شود و در ساحل، بر حسب این كه عمل آوری شود و یا به صورت تازه به بازار مصرف انتقال یابد به دو دسته میگوی تازه و منجمد تقسیم بندی می شود .نوع دیگر میگو، میگوی پرورشی است كه طی سالهای اخیر در سواحل خلیج فارس و دریای عمان و حتی به صورت محدود نیز در سواحل استان گلستان با استفاده از آب دریا كه توسط كانال به سمت مزارع هدایت شده در محیط استخرهای خاكی پرورش داده می شود. كه در حقیقت همان میگوهای بومی دریایی است كه در این استخرها بصورت مصنوعی پرورش داده میشود. گوشت این نوع میگو تفاوتی با نوع دریایی آن نداشته بلكه از نظر كیفیت و بهداشتی برتری های نیز نسبت به میگوی دریایی دارد.

 

روش های تشخیص میگوی سالم و غیرسالم

میگو به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع خیلی سریع خراب می شود. چون تمام اندام های گوارشی میگو در ناحیه سر قرار دارد، شروع مرحله فساد از ناحیه اتصال سر با قسمت بدن است، در صورتیكه میگو بصورت تازه خریداری شود باید سریعا" سر میگو را جدا كرده و بدون سر در فریزر نگهداری شود . یا می توان پوست میگو را جدا كرده و عضله تنها را نگهداری كرد . در واحدهای صنعتی و فرآوری برحسب بازار مصرف و سلیقه مصرف كننده ، میگو را سركنی و یا آن را پوست كنی كرده و به فروش میرسانند. پس میگوی تازه باید با سر بوده و سر آن سفت و محكم به بدن چسبیده باشد. رنگ میگو بسته به گونه، نژاد و محیط زندگی میگو متفاوت است ولی پس از پخت تقریبا تمامی میگوها به رنگ صورتی مایل به قرمز درمی آیند كه شدت این رنگ نشانه سلامت میگو است. هر چقدر میگو پس از پخت كمتر صورتی شود، كیفیت پایین تری دارد، رنگ میگو باید یكنواخت بوده و لكه های سیاه درشت به شكل خال های درشت نداشته باشد. خال های ریز پراكنده در سطح بدن طبیعی است.

میگوی تازه بوی بد ندارد و فقط بوی خاص میگو را دارد كه اصلا تند نیست. ولی در صورت خراب شدن، بوی شدید و تند آمونیاك از آن استشمام می شود. از این نظر نوع پرورشی و دریایی آن هیچ فرقی ندارند، یعنی میگوی دریایی كه از لب ساحل بلافاصله بعد از صید به فروش می رسد بدون بو است.

اگر میگو را به صورت تازه از شهرهای جنوبی خریداری می كنید، باید در همان محل فقط سر را جدا كرده و با پوست فریز كنید. اگر میگو به صورت بسته بندی شده و منجمد خریداری می شود باید به تاریخ تولید و انقضا و كد بهداشتی جعبه دقت شود.سپس آن را در فریزر خانگی و حدود ۱۸- درجه سانتیگراد نگه داری كرد.

بسته بندی باید به صورتی باشد كه مجبور به دوباره فریز كردن میگو نشوید. برای این كار می توان وقتی میگو خریداری شد، قبل از این كه كاملا از حالت انجماد خارج شود،باید سر میگو را جدا كرد وآن را در پلاستیك به اندازه مصرف هر وعده قرار داد و البته فوری آن را داخل یك جعبه و درون فریزر گذاشت.

میگویی را كه پوست آن كنده شده به مدت زیاد نمی توان در فریزر نگاه داشت، مگر در شرایط خاص و بسته بندی خاص كه حتی در آن صورت هم مدت نگهداری طولانی نیست.

میگوی سالم باید فاقد هر نوع بوی تند، تغییر رنگ، لكه یا نقطه سیاه بر روی پوسته یا گوشت بوده و پوسته آن باید محكم به گوشت چسبیده و فاقد حالت لزجی و لیزی باشد. حال چگونه میگو را انتخاب و نگهداری كنیم. مانند هر غذای دریایی بهتر است میگو در جایی نگهداری شود كه بتواند خوب و تازه باقی بماند.

سعی كنید محل خرید و فروشندگان ماهی و میگو را خوب بشناسید تا بتوانید به آنچه خریداری می كنید اعتماد كنید. زمانی كه می خواهید میگو را طبخ كنید استفاده از میگوی منجمد یا تازه مسأله مهمی است. گوشت میگوی منجمد ماندگاری بیشتری دارد و می توان تا چند هفته نگهداری كرد در حالی كه میگوی تازه را فقط می توان 1 تا 2 روز نگهداری كرد.

یكی از علامت های تازه بودن میگو محكم بودن گوشت آن و چسبندگی گوشت به پوسته خارجی می باشد. بر روی پوست میگو نباید دانه های سیاهرنگ باشد چرا كه این امر نشان دهنده نرم شدن گوشت میگو است. به علاوه پوسته نباید زرد رنگ و دانه دانه باشد و بو نشانه خوبی برای تازگی میگو است. میگو با كیفیت تازه كمی بوی آب های شور را دارد ولی نباید بوی تندی و زهم را بدهد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:13 ] [ جمشید راد ]
[ ]

پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی خشکبار (کارآفرینی)

دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات32
حجم فایل684 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه :

بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، چنانچه از واژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته استد که محصولات مختلف غذایی کشور و خصوصاً خشکبار تولیدی ایران علاوه بر دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و راه را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

فرآوری و بسته بندی خشکبار با ظرفیت با ظرفیت 1000 تن در سال

 

محل اجرا :

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع خشکبار و آجیل، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی (عرضه) و نگهداری مشخص تر می شود.

ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 15 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

به پسته، بادام، قیسی خشک، فندق، گردو خشک، کشمش، سبزه، سبزه تیزابی، برگه هلو، برگه زردآلو و به عبارت دیگر میوه‌های خشک از قبیل میوه‌های فوق و آلو و آلوچه و آلبالو و زردآلوی خشک، خرما، انجیر خشک و در قدیم آن را میوه خشک می‌گفته‌اند و آن جزء آجیل حساب نمی‌شود و به آن خشکه بار نیز گفته می‌شود.

بر اساس آخرین پژوهش‌ها، آجیل و مغزها مانند فندق، گردو، پسته نقش مهمی در تامین سلامتی بدن ایفا می‌کنند. بر خلاف تصور عوام که فکر می‌کنند این قبیل مواد خوراکی فاقد ارزش‌ غذایی هستند، باید گفت که این مواد غذایی منابع سرشاری از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی اکسیدانی هستند. مطالعات نشان می‌دهد مغزها یکی از مهمترین منابع غنی سلنیوم هستند که این ریز مغذی برای تامین سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است؛ همچنین دارای برخی خواص ضد سرطانی است

دانشمندان دانشگاه ایلینویز در آمریکا دریافته‌اند که یک مکمل غذایی حاوی 200 میکروگرم سلنیوم در روز، میزان ابتلا به سرطان های پروستات، ریه و روده را در حدود 50 درصد کاهش می‌دهد. همچنین از پیشرفت سرطان سینه در زنان و بروز مشکلات پروستات در مردان جلوگیری می‌کند.

این دانه‌های خوراکی سرشار ازفسفر  هستند که این ماده معدنی به ساخت استخوان ها و دندان ها کمک می‌کند و نیز منبع سرشار ازمنیزیم  است که این عنصر نیز در ایجاد تعادل در عملکرد ماهیچه‌ها و اعصاب نقش مهمی دارد. همچنین وجود اسید لینولنیک در این دانه‌های خوراکی می‌تواند برای حفظ سلامت پوست و ایجاد تعادل هورمونی مفید باشد.

در ذیل تاثیرات مثبت برخی از این دانه‌ها ذکر شده است:

بادام زمینی :

خوردنبادام زمینی  به مقدار 5 بار یا بیشتر در هفته و هر بار 28 گرم ، احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کاهش می‌دهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده‌، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش می‌دهند. همچنین حاوی فیبر و منیزیم است که باعش کاهش مقاومت انسولین می‌شوند. وجود چربی امگا - 3 نیز باعث حفظ سلامت سلول ها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول کلی در خون می‌شود. بادام زمینی منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیک اسید است که تاثیر مهمی در مبارزه با مواد سرطان زا دارند.

گردو :

بر اساس مطالعات انجام شده از سوی محققان ، گردو نه تنها کلسترول مضر را کاهش می‌دهد، بلکه باعث کاهش التهاب رگ‌های خونی می‌شود که معمولا عامل بروز بیماری های قلبی - عروقی هستند. گردو منبع ویتامین E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم ، فولیک اسید وویتامین B6  است که در ساخت استخوان ها، تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند. روغن گردو نیز منبع غنی آلفا لینولئیک اسید (ALA) است که از گروه اسیدهای چرب غیراشباعاُمگا-3  می باشد.

بادام :

سرشار از پروتئین و دارای ریزمغذی‌های مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس،ویتامین B2، نیاسین  است . همچنین روغن بادام منبع غنیویتامین E  است که نقش ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی دارد. بادام شامل مقادیر زیادی کلسیم  است و نیز می‌تواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوکی استخوان موثر باشد. محققان کانادایی دریافته‌اند ، اگر افراد مبتلا به کلسترول بالا روزانه 30 گرم بادام مصرف ‌کنند، میزان کلسترول مضر خون خود را تا 4 درصد کاهش خواهند داد.

 

فهرست خشکبار بسته بندی

 

فندق

فَندُق با نام علمی Corylus avellana درختچه‌ای است به ارتفاع تقریباً دو متر که در نواحی مساعد تا ارتفاع ۶ متر نیز می‌رسد. درخت فندق بومی اروپا و آسیای صغیر است. برگ‌های درخت فندق پهن و نوک‌تیز با دو ردیف دندانه، به‌رنگ سبز و یا دمبرگی بطول تقریباً یک سانتی‌متر می‌باشد. فندق دارای دو نوع گل نر و ماده‌است که بصورت سنبله آویخته در پاییز ظاهر می‌شود. فندق گرد ۲/۵-۱/۵ سانتی‌متر است. دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن تدریجاً از آن جدا می‌گردد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

[ سه شنبه 26 دی 1396 ] [ 1:13 ] [ جمشید راد ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 صفحه بعد